Invitaţi eveniment Bozovici

Deoarece, fără sprijinul și bunăvoința invitaților noștri, nu am fi putut organiza toate atelierele și activitățile acestui festival, vă prezentăm pe scurt persoanele implicate:

 

Atelier „Călătoria mea către viitor – după liceu începe o nouă etapă”

Cu Oana Pop, Coach executiv și sistemic pentru lideri și tineri antreprenori

Călătoria către viaţă profesională. Alt peisaj, alte circumstanţe, dar acelaşi spirit. Discutăm şi lucrăm la designul propriei voastre călătorii din următorii 3 ani. Unde vreau să călătoresc? Ce îmi iau în bagaj? Ce e important pentru mine pe traseu? Ce îmi propun să descopăr?

 

Atelier „Cum promovăm o zonă pe internet?”

Cu My secret Romania (atelier ținut de Ioana Pătrășcoiu)

My Secret Romania este o platforma de excursii şi poveşti gândite să ducă doritorii într-o Românie ascunsă, autentică, a meşteşugurilor, tradiţiilor, a peisajelor ocolite de civilizaţie şi a experienţelor pline de aventură.

 

Moment în grai bănățean despre Brâul ăl bătrân

Tanti Semenica și Nea Efta sunt dintre bătrânii iubitori ai tradițiilor care, cu ocazia festivalului, au pregătit o scenetă cu folclor și umor pentru a ne încânta, dar și pentru a ne prezenta portul popular almăjan dimpreună cu purtătorii lui.

 

Formația de dansuri bătrânești “Zestrea Almajului” adună iubitori ai tradițiilor locale ce doresc transmiterea lor către generațiile tinere. Cu aceeași poftă, ei continuă să joace brâul, argeleana și jocul de doi la zile de sărbătoare, păstrând rigurozitatea pașilor așa cum i-au învățat și ei de la bătrânii lor.

 

Eliza Bunu este plină de energie și cu dragoste imensă pentru muzică și dans. A participat la X Factor și se simte artistă în fiecare secundă a vieții ei. O scenă și un microfon și vă va transmite tot entuziasmul ei. Se exprimă în toate stilurile de muzică posibile. Să fie artă! Să fie bucurie!

 

ADDA, pe numele ei adevărat Alexandra Moldovan este cântăreaţă şi compozitoare, care la vârstă de 15 ani a reuşit să strângă milioane de vizualizări la o piesă compusă chiar de ea. După multe ore de studio şi lecţii de canto a câştigat, în anul 2010, locul 2 la concursul de compoziţie Battle Of Songs unde a participat împreună cu producătorul şi compozitorul Daniel Antonescu.