Testimonials

Ce a însemnat pentru mine proiectul RĂMÂI? Pentru mine a însemnat foarte multe lucruri, dar cele mai importante sunt că am învățat lucruri esențiale despre organizarea comunitară, despre cum trebuie să abordez o persoană importantă din localitate, precum dl. Primar, să mă fac auzită de dânsul, despre cât de minunat este să lucrezi la comun cu alți oameni și să devii un “tot” cu ei, despre cum trebuie să abordez un proiect care cred eu că merită tot efortul pe care îl depunem! Pentru mine a fost o șansă unică de a învăța anumite lucruri de care sunt sigură că voi avea nevoie în viitor!

What this project meant to me? For me it meant a lot, but most important is that I learned essential things about community organizing, about how to approach an important person in the village, as Mr. Mayor, to make myself heard, about how wonderful teamwork can be and to become as “one”, about how to approach a project that I think is worth all the effort! For me it was a unique chance to learn some things that I’m sure I’ll need in the future!

patricia-cirpan

Pentru mine, acest proiect a însemnat o experiență unică. M-a ajutat să învăț ce înseamnă lucrul în echipă cu adevărat și nu în ultimul rând, să devin o persoană mai bună.

iustina-turnea

Mă bucur foarte mult că am făcut parte din acest proiect, deoarece am avut ocazia să comunic cu persoane cu care nu am mai comunicat așa de mult, am întâlnit “oameni faini” și partea cea mai faină e că ne-am distrat… am format o echipă și ne-a ieşit.

sorina-tomeniuc

…am câștigat o experiență tare draguță și utilă pentru atunci, ce poate fi folosită și pe mai departe, cu certitudine. Ce pot să spun: sunt într-adevăr bucuroasă că am făcut parte din această “provocare” și că n-am rămas acasă în “zona de confort”.

lia-sofia-tira

Am rămas surprins și plăcut impresionat de lucrurile și activitățiile ce s-au întâmplat în cadrul proiectului RĂMÂI La Școală pentru Comunitatea Noastră!”. În mod special mă bucur că am avut ocazia să cunosc oameni noi, dar și că am rămas cu foarte multe amintirii plăcute, începând cu tabăra organizată la Râul Alb, unde am învățat foarte multe lucruri noi despre organizarea unui eveniment, antreprenoriat, comunicare și organizare comunitară, fiind coordonați de cei de la ActiveWatch, cărora le mulțumesc cu această ocazie pentru ce au reușit ei – într-un timp scurt, spun eu, ne-au învatat pe toții cei înscriși în proiect foarte multe lucruri noi.

octavian-sintion

Sunt Moco, am 24 de ani și acum sunt proprietarul unei frizerii în Anina. Ideea de a-mi deschide o frizerie o aveam de mult timp în plan, însă, în tabăra de la Râul Alb, în cadrul cursurilor de antreprenoriat, am dezvoltat ideea și așa am ajuns să o pun în practică.

moco

Tabăra a fost lumina dată de tinerii care au ales să își petreacă timpul aici. Pentru mine a însemnat mult, am ajuns să îi cunosc pe cei apropiați cât mai bine, am legat noi prietenii cu cei de la Bozovici, multe amintiri frumoase care mă fac să vreau să revin din nou în această tabără plină de oameni minunați de la care am avut ce învața.

victoria-lazar

Acest proiect a însemnat foarte mult deoarece am învățat lucruri noi, am avut experiențe noi și m-a ajutat să învăț foarte mult cum să comunic… Și în primul rând tabăra de la Râul Alb a fost o experiență minunată, dar și workshop-ul de scriere de proiecte.

daria-drozd

Anina

Bozovici

parents

Parents' web app

WHETHER YOU WORK ABROAD, REMAIN BY YOUR CHILD!
Now you can check your child's school attendance through this application.
Access the application using the username and password provided by school staff in the project.

About the project

isj-caras
activewatch
mec
The project is funded with financial support of RO10 CORAI Program, a program financed by the EEA Grants 2009 -2014 and managed by the Romanian Social Development Fund (www.granturi-corai.ro). The content of this website does not necessarily represent the official position of FRDS and EEA Grants 2009-2014. The entire responsibility for the accuracy and consistency of information presented goes to the initiators of the website. For official information visit www.eeagrants.org.
granturi-corai
eeagrants
frds