Noutăți

img_1093
CÂND TINERII SE IMPLICĂ ÎN COMUNITATE, COMUNITATEA ARE VIITOR Timp de aproape 2 ani (februarie 2015 – decembrie...
anina-fest
Anina Fest – Implică-te! Titlu proiect: PET070 – La școală, pentru...
festivalul-traditiilor-bozovici
Festivalul tradițiilor – Almăjul renaște! “Frunză verde ca iglica, Apa noastră-i Rudărica,...

Testimoniale

Ce a însemnat pentru mine proiectul RĂMÂI? Pentru mine a însemnat foarte multe lucruri, dar cele mai importante sunt că am învățat lucruri esențiale despre organizarea comunitară, despre cum trebuie să abordez o persoană importantă din localitate, precum dl. Primar, să mă fac auzită de dânsul, despre cât de minunat este să lucrezi la comun cu alți oameni și să devii un „tot” cu ei, despre cum trebuie să abordez un proiect care cred eu că merită tot efortul pe care îl depunem! Pentru mine a fost o șansă unică de a învăța anumite lucruri de care sunt sigură că voi avea nevoie în viitor!

What this project meant to me? For me it meant a lot, but most important is that I learned essential things about community organizing, about how to approach an important person in the village, as Mr. Mayor, to make myself heard, about how wonderful teamwork can be and to become as „one”, about how to approach a project that I think is worth all the effort! For me it was a unique chance to learn some things that I’m sure I’ll need in the future!

patricia-cirpan

Pentru mine, acest proiect a însemnat o experiență unică. M-a ajutat să învăț ce înseamnă lucrul în echipă cu adevărat și nu în ultimul rând, să devin o persoană mai bună.

iustina-turnea

Mă bucur foarte mult că am făcut parte din acest proiect, deoarece am avut ocazia să comunic cu persoane cu care nu am mai comunicat așa de mult, am întâlnit „oameni faini” și partea cea mai faină e că ne-am distrat… am format o echipă și ne-a ieşit.

sorina-tomeniuc

…am câștigat o experiență tare draguță și utilă pentru atunci, ce poate fi folosită și pe mai departe, cu certitudine. Ce pot să spun: sunt într-adevăr bucuroasă că am făcut parte din această „provocare” și că n-am rămas acasă în „zona de confort”.

lia-sofia-tira

Am rămas surprins și plăcut impresionat de lucrurile și activitățiile ce s-au întâmplat în cadrul proiectului RĂMÂI La Școală pentru Comunitatea Noastră!”. În mod special mă bucur că am avut ocazia să cunosc oameni noi, dar și că am rămas cu foarte multe amintirii plăcute, începând cu tabăra organizată la Râul Alb, unde am învățat foarte multe lucruri noi despre organizarea unui eveniment, antreprenoriat, comunicare și organizare comunitară, fiind coordonați de cei de la ActiveWatch, cărora le mulțumesc cu această ocazie pentru ce au reușit ei – într-un timp scurt, spun eu, ne-au învatat pe toții cei înscriși în proiect foarte multe lucruri noi.

octavian-sintion

Sunt Moco, am 24 de ani și acum sunt proprietarul unei frizerii în Anina. Ideea de a-mi deschide o frizerie o aveam de mult timp în plan, însă, în tabăra de la Râul Alb, în cadrul cursurilor de antreprenoriat, am dezvoltat ideea și așa am ajuns să o pun în practică.

moco

Tabăra a fost lumina dată de tinerii care au ales să își petreacă timpul aici. Pentru mine a însemnat mult, am ajuns să îi cunosc pe cei apropiați cât mai bine, am legat noi prietenii cu cei de la Bozovici, multe amintiri frumoase care mă fac să vreau să revin din nou în această tabără plină de oameni minunați de la care am avut ce învața.

victoria-lazar

Acest proiect a însemnat foarte mult deoarece am învățat lucruri noi, am avut experiențe noi și m-a ajutat să învăț foarte mult cum să comunic… Și în primul rând tabăra de la Râul Alb a fost o experiență minunată, dar și workshop-ul de scriere de proiecte.

daria-drozd

Anina

Bozovici

parents

Aplicație părinți

CHIAR DACĂ EŞTI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE, RĂMÂI LÂNGĂ COPILUL TĂU!
Acum poţi verifica frecvenţa şcolară a copilului tău prin această aplicaţie.
Accesează aplicaţia folosind numele de utilizator şi parola furnizată de cadrele şcolare din cadrul proiectului.
isj-caras
activewatch
mec
Proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 - CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială (www.granturi-corai.ro). Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a FRDS şi a Granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului. Pentru informatii oficiale accesati www.eeagrants.org.
granturi-corai
eeagrants
frds