Tabăra de dezvoltare ”RĂMÂI pentru comunitatea noastră”

20 Iul
tabara-de-dezvoltare-ramai-pentru-comunitatea-noastra

Tabăra de dezvoltare ”RĂMÂI pentru comunitatea noastră”

Titlu proiect: PET070 – La școală, pentru comunitatea noastră!

Promotor de Proiect: Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin

Tabăra de dezvoltare ”RĂMÂI pentru comunitatea noastră”

Pentru tineri cu vârsta între 16 și 29 de ani.

Grupa 1: 21-26 august

Grupa 2: 26-31 august

Grupa 3: 31 august- 5 septembrie

Dacă ai sentimentul că localitatea din care faci parte merită mai mult și vrei să trăiesti într-un loc în care sunt mai multe distracții, în care oamenii o duc mai bine și au mai multe șanse să se dezvolte ori să cunoască lumea din jur, într-un spațiu care se transformă în funcție de nevoile, preferințele și dorințele tale și ale vecinilor tăi, DESCHIDE OCHII PENTRU OPORTUNITĂȚI!

Vino cu noi în tabăra de dezvoltare ”RĂMÂI pentru comunitatea noastră” și află cum poți să-ți pui în valoare ideile pentru a contribui la bunăstarea comunității din care faci parte. Timp de 6 zile, ai ocazia să îți antrenezi abilitățile și să pui umărul pe bune la construirea unei comunități așa cum ți-o dorești. Deschide ochii pentru oportunități!

Tabăra va cuprinde:

  • Ateliere de comunicare și organizare de evenimente prin care vei afla pașii pentru proiectarea și organizarea unor evenimente distractive și de interes pentru localnici și pentru potențialii turiști;
  • Ateliere de antreprenoriat prin care vei învăța cum poți să gândești și să-ți dezvolți o afacere combinând propriile tale idei și abilități cu potențialul local;
  • Ateliere de organizare comunitară prin care vei deprinde noțiuni despre cum poți influența chiar tu deciziile la nivel local pentru un trai mai confortabil.

Atelierele din cadrul taberelor vor continua la școală, prin intermediul unor cluburi tematice prin care vom duce mai departe ideile pornite în tabără pentru a le realiza pe bune. Astfel, echipele conturate în tabere vor primi întreg sprijinul necesar din partea specialiștilor pentru organizarea unui eveniment în Anina și unul în Bozovici în martie 2016, pentru conturarea unor planuri de afacere realiste și pentru formarea unor grupuri de acțiune locală care să ducă la îmbunătățirea condițiilor de trai în cele două localități.

Modelăm întreg programul taberei după nevoile și interesele tale, te punem în legătură cu specialiști din domeniu și ne asigurăm că deprinzi abilități și informații care-ți vor servi în viață indiferent ce planuri de viitor ai.

Toate costurile taberei sunt asigurate prin proiectul La școală pentru comunitatea noastră!, implementat de Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, în parteneriat cu Asociația ActiveWatch, în perioada februarie 2015-aprilie 2016. Proiectul este finanțat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.

Pentru înscrieri în Anina, vă rugăm să trimiteți un mail la adresa anca_ruva@yahoo.com sau să o contactați pe doamna profesoară Anca Ruva la nr de telefon 0722.289.096 .

Pentru înscrieri în Bozovici, vă rugăm să trimiteți un mail la adresa stanciu_lore74@yahoo.com sau să o contactați pe doamna profesoară Stanciu Loredana la nr de telefon 0744.518.160.

 

Proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 – CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială

Write a Reply or Comment